responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/vervangen-beladingsbalg-voor-snb/l35c2
Vervangen beladingsbalg voor SNB

Vervangen beladingsbalg voor SNB

Een nieuwe opdracht gekregen van firma SNB, Slibverwerking Noord-Brabant. Ons werd gevraagd om een oude bekende, de beladingsbalg van Boersema BV uit de jaren 90 van de vorige eeuw, te vervangen.

Boersema heeft trouwe klanten. Dat bewijst het feit dat we in 2020 een nieuwe opdracht kregen van firma SNB, Slibverwerking Noord-Brabant. Ons werd gevraagd om een oude bekende, de beladingsbalg van Boersema BV uit de jaren 90 van de vorige eeuw, te vervangen.

De oude beladingsbalg

De oude beladingsbalg met spreider van het type Ecospacer, was na jarenlange trouwe dienst aan vervanging toe.

Oude beladingsbalg
De oude beladingsbalg

De nieuwe beladingsbalg AZC 60-30 ®

De nieuwe en waardige opvolger: de beladingsbalg van het type AZC 60-30 ® met spreiderkop van het type Ecospacer ®.

De nieuwe beladingsbalg AZC 60-30
Tijdens de montage

De nieuwe beladingsbalg AZC 60-30
Klaar voor gebruik

Onze klant: Slibverwerking Noord-Brabant

SNB verwerkt ontwaterd zuiveringsslib in een slibverwerkingsinstallatie die bestaat uit vier parallelle verbrandingslijnen die 24 uur per dag in bedrijf zijn. Een restproduct van dit verwerkingsproces is vliegas, dat wordt gebruikt als secundaire grondstof in onder andere betonsteen en asfalt. De beladingsbalg wordt in dit geval gebruikt voor het verladen van de vliegas naar een bulkwagen voor transport. Kijk voor meer informatie op de website van SNB.

Verladen met spreiderkop Ecospacer ®

Bovenin de bulkwagen zit een gat waardoor de beladingsbalg met de Ecospacer ® - spreiderkop de as tot in de uithoeken van de bulkwagen kan vullen. Snel en efficiënt, waardoor er geen half gevulde bulkwagen de weg op gaat.