responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/bandelevator
Vinkje Jarenlange ervaring
Vinkje Korte levertijd
Vinkje Hoogwaardige kwaliteit
Vinkje Op maat geleverd

Klantenreacties:


“We hebben dezelfde visie: waarmaken wat je belooft. Er wordt meegedacht en ze komen langs, de bestelling is sneller binnen dan afgesproken!”
Zie meer klantreacties

Bandelevator

Met een bandelevator zorgt u voor veilig en snel transport van poeders en korrelvormige producten, bijvoorbeeld van fabriek naar bulkauto. Boersema P&C fabriceert, levert en monteert elevatoren.

Bandelevator aangepast aan uw capaciteit

Wij leveren bandelevatoren tot een hoogte van 50 meter. In combinatie met een beladingsbalg vult u hiermee bijvoorbeeld opslagsilo's, schepen of gesloten treinwagons. De capaciteiten van onze bandelevatoren variëren van 10 m3 tot 300 m3 per uur.

Uitvoeringen van de bandelevator

Met onze decennialange ervaring weten wij dat elk bedrijf weer andere eisen en wensen heeft. Daarom passen wij uw bandelevator hier graag op aan. Kies bijvoorbeeld voor een stalen, RVS of kunststof bandelevatorbeker. En weeg de voordelen van rubberen en kunststof bandelevatorbanden tegen elkaar af.

De voordelen van Boersema:

  • Fabricage in eigen huis
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Toegewijd team van monteurs
  • Uw partner voor de opslag en transport van droge stoffen

Direct een afspraak of meer informatie? Neem nu contact met ons op.
Meer weten over onze producten, zoals de bandelevator? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Dat kan via ons contactformulier of op tel. 035-5237764.

Heeft u een vraag?