responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/cementsilo

Cementsilo

Om uw droge stoffen zoals cement veilig en toegankelijk op te slaan, biedt Boersema P&C cementsilo's. Deze kunt u met allerlei accessoires uitbreiden. Verbaas u hier over de mogelijkheden.

Welke capaciteit?

Of u nu cement levert of hier veel gebruik van maakt, geen enkel bedrijf heeft dezelfde behoeften. Een gelaste cementsilo van Boersema P&C is dan ook in verschillende formaten leverbaar. Van 20 m3 tot 1000 m3 en met diameters van 2400 tot 8600 mm.

Maak kennis met de panelen cementsilo

Een cementsilo is een volumineus gevaarte. De grootte van een silo wordt dan ook beperkt door de transportmogelijkheden. Tenzij u natuurlijk kiest voor een silo die bestaat uit panelen. Boersema P&C bouwt uit makkelijk te transporteren panelen uw opslagsilo, gebruikmakend van boutverbindingen. Hiermee zijn silocapaciteiten tot 1500 m3 mogelijk, terwijl de eigenschappen gelijk zijn aan die van gelaste silo's.

Onze cementsilo's zijn uit te breiden met:

  • Niveaumelding
  • Overvulbeveiliging
  • Kleppen en afsluiters
  • Beladingsbalg

Direct een afspraak of meer informatie?

Neem nu contact met ons op. Naast voor de levering van silo's, dragen wij zorg voor het onderhoud ervan. Indien u benieuwd bent naar onze totaaloplossingen, nodigen wij u uit contact op te nemen. Mail via ons contactformulier of bel ons op tel. 035-5237764 voor meer informatie.