responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/cementsilo

Cementsilo

Voor het veilig en toegankelijk opslaan van uw droge stoffen zoals cement, heeft Boersema P&C een gevarieerd aanbod aan cementsilo's. De cementsilo van Boersema is ook nog eens uitbreidbaar met verschillende accessoires. U zult zich verbazen over de mogelijkheden! Heeft u vragen over de aanschaf van een cementsilo? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Levering van verschillende formaten cementsilo's

Levert u cement of u maakt veel gebruik van cement? Ieder bedrijf heeft andere behoeftes. Daarom is de gelaste cementsilo van Boersema P&C in verschillende formaten leverbaar. Wij hebben voor ieder bedrijf de juiste cementsilo.

Kubieke meter

Van 20 m3 tot 1000 m3.

Diameter

2400 tot 8600 mm.

De panelen cementsilo: makkelijk voor transport, grote capaciteit

Een cementsilo is een volumineus gevaarte. Dit betekent dat de grootte van uw cementsilo afhankelijk kan zijn van de transportmogelijkheden en u een kleinere cementsilo aanschaft dan u zou willen of nodig hebt.

Boersema P&C biedt een oplossing om toch het door u gewenste formaat cementsilo te kunnen leveren: de panelen cementsilo. Deze cementsilo bestaat uit makkelijk te transporteren panelen waarbij we gebruikmaken van boutverbindingen voor opbouw van de cementsilo. Hiermee zijn silocapaciteiten tot 1500 m3 mogelijk, terwijl de eigenschappen van de panelen cementsilo gelijk zijn aan die van gelaste silo's.

Uitbreidingen en accessoires van de cementsilo:

  • niveaumelding
  • overvulbeveiliging
  • kleppen en afsluiters
  • beladingsbalg

Meer informatie of direct een afspraak?

Bent u benieuwd naar onze totaaloplossingen op het gebied van cementsilo's? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons via het contactformulier of bel 035-5237764.

Levering en onderhoud cementsilo

Naast de levering van silo's, dragen wij ook zorg voor het onderhoud ervan.

Veelgestelde vragen

Wat zit er in een (cement)silo?

Een silo is een opslagplaats voor poeder- of korrelvormige producten. Denk aan bijvoorbeeld cement, dieren- of veevoer, graan, zand, grind, kunstmest of kolen.

Wat is een cementsilo?

Een cementsilo is een opslagcontainer bedoeld voor cementmengsels. Cementsilo’s kunnen variëren in grootte en type: er zijn mobiele cementsilo’s die verplaatst kunnen worden, en gebruikt worden op bijvoorbeeld op bouwterreinen. Er zijn ook cementsilo’s die permanent ergens geplaatst zijn, bijvoorbeeld bij een fabrikant van een cementmengsel.