responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/boersema-modulair-onderhoud

De juiste onderhoudscontracten zijn het behoud van uw installaties. Belangrijk qua duurzaamheid en uw financiën! Boersema stelt deze contracten op afgestemd op uw specifieke situatie.

Boersema Modulair Onderhoud

voor ondernemers met kijk op de zaak

Onderhoud van uw installatie is voor de continuïteit van uw bedrijf van essentieel belang. Stilstand betekent immers achteruitgang. Tegelijkertijd wordt er ook van u verwacht dat de kosten, die dit onderhoud met zich meebrengt, beheersbaar en overzichtelijk blijven. Boersema staat voor innovatieve ontwerpen en ideeën en heeft op het gebied van onderhoud en reparatie een belangrijke stap gezet. Duidelijkheid, inzichtelijk en vooraf zelf bepalen wat er wel en niet door Boersema wordt uitgevoerd. Hiermee bepaalt u zelf de hoogte van uw onderhoudskosten en met het Boersema Modulair Onderhoudsysteem bepaalt u ook zelf hoe dit binnen uw onderhoudsbudget wordt geïmplementeerd. Uiteraard zijn wij altijd bereid om samen met u tot een passend onderhoudsysteem te komen.

Boersema Modulair Onderhoudsysteem

Binnen het B.M.O. wordt er vanzelfsprekend met scherpe uur-tarieven gerekend. Maar ook de reparatie- en onderdelenprijzen, die voortvloeien uit dit nieuwe onderhoudsysteem, worden tegen diezelfde scherpe tarieven aangeboden. U bepaalt ook hier weer zelf wat er wel of niet door ons wordt uitgevoerd, nadat u van onze monteur een duidelijk kostenoverzicht heeft ontvangen. Afhankelijk van uw installatie en de punten die Boersema tijdens het regulier onderhoud aantreft, zijn de meeste onderdelen snel aanwezig en kunnen reparaties vaak direct worden uitgevoerd. Boersema zorgt voor een besparing op uw onderhoudskosten.

 

Bekijk JUMBO LOADER Compilatie