responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/beheer

Boersema verricht zelf de inspecties van de installaties, zodat de externe monteurs goede instructies en de juiste materialen meekrijgen. Dat geeft een optimaal eindresultaat

Optimaal beheer van uw installatie

Het beheer van uw installatie betekent dat wij alle zorg omtrent uw installatie uit handen nemen. Uw installatie wordt volledig onderhouden en door ons geïnspecteerd. Hiervan wordt een agenda bijgehouden zodat het juiste onderhoud altijd op de geplande tijden wordt uitgevoerd. Ook worden de uitgevoerde werkzaamheden beschreven en in een document voor u bijgehouden. Het document kunt u te allen tijde opvragen. De grote voordelen van deze aanpak zijn dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan en dankzij het efficiënt plannen de prijzen voordeliger.

Gecertificeerde monteurs

Boersema P & C heeft monteurs die zijn VCA-VOL gecertificeerd. Onder alle omstandigheden zullen al onze monteurs werken met in achtneming van  de  VCA voorschriften. Tevens zijn onze monteurs voorzien van heftruck rijbewijs, hoogwerker certificaat.

Uiteraard maken wij vooraf een persoonlijke afspraak om alle diensten aan de installatie nader te bespreken en af te stemmen op de wensen van de klant.

Wilt u meer weten over het beheer van uw installatie?

Neemt u dan contact met ons op