responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/polyester-silo-laten-maken

Polyester silo op maat gebouwd door een expert

Een polyester silo is een duurzame, efficiënte oplossing voor het opslaan van verschillende producten zoals voedsel, chemicaliën, granen, kunstmest en vloeistoffen. Polyester is licht, sterk materiaal en is bestand tegen extreme temperaturen. Een polyester silo garandeert een veilige opslagplaats voor al uw bulkgoederen.

Bent u op zoek naar een polyester silo met een specifieke capaciteit of vorm? Dan is een op maat gemaakte polyester silo de perfecte oplossing. Als ervaren fabrikant van silo's kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en bouwen van een polyester opslagoplossing die precies aan uw behoeften en uw eisen voldoet.

De keuze om een op maat gemaakte polyester silo bij ons te laten maken is logisch. Wij leveren al meer dan 30 jaar silo’s in alle soorten en maten.

Duurzame, thermische opbergoplossing

Polyester heeft uitstekende thermische eigenschappen, waardoor een polyester silo gebruikt kan worden bij zowel hoge als lage temperaturen. Een polyester silo is geschikt voor gebruik in diverse omgevingen en klimatologische omstandigheden; uw opgeslagen goederen zijn gegarandeerd goed beschermd tegen veranderingen in temperatuur. 

Polyester is een zeer sterk materiaal en bestendig tegen corrosie, slijtage en veroudering. Een polyester silo gaat jarenlang mee en vereist weinig onderhoud. Een polyester silo is dus een duurzame opbergoplossing voor uw bulkgoederen.

Droge en vloeibare bulkgoederen

In een polyester silo kunt u droge goederen opslaan, maar het is ook mogelijk om vloeibare stoffen zoals water, chemicaliën en oliën te bewaren in speciaal ontworpen silo's. Het is belangrijk om vooraf te bepalen welke goederen u wilt opslaan, zodat de polyester opslagoplossing kan worden ontworpen met de juiste toevoegingen die passen bij de opslag van deze goederen.

Polyester silo laten bouwen

Bij Boersema P&C kunt u een polyester silo laten bouwen die specifiek ontworpen is voor uw bedrijfsvoering. U kunt de silo laten voorzien van isolatie of verwarming, voor optimale opslag van vloeibare goederen. Ook andere toevoegingen zoals luchtventilatie- en filtratiesystemen zijn toepasbaar.

Daarnaast is het mogelijk om dankzij niveaumetingen en automatische doseersystemen uw beheer te optimaliseren. Het biedt u de kans om uw workflow te verbeteren en het gebruik van uw silo efficiënter maken. Met onze uitgebreide ervaring in het bouwen van diverse soorten silo's, kunnen wij u helpen bij het realiseren van de ideale opslagoplossing voor uw bedrijf.

Ik wil een polyester silo laten maken
Polyester silo laten bouwen op maat

Polyester silo op maat gebouwd

Een op maat gebouwde polyester silo biedt veel voordelen. Bij Boersema P&C houden we rekening met de typen goederen die u wilt opslaan, uw benodigde capaciteit maar ook de specifieke eigenschappen van de locatie waar de polyester silo wordt geplaatst. Zoals de grondsoort, de logistiek en de benodigde veiligheidsmaatregelen. Bij ons kunt u rekenen op een op maat gemaakte oplossing die naadloos aansluit op uw toepassingen en processen. Onze silo’s worden uitsluitend gebouwd met hoogwaardige materialen en innovatieve technieken zodat u verzekerd bent van een duurzame, goed werkende opbergoplossing.

Volledige ontzorging

Voor een lange levensduur van uw polyester silo is het van belang om deze goed te onderhouden. Boersema P&C biedt deskundig onderhoud en we voeren indien nodig reparaties uit om een veilige, efficiënte en duurzame werking te garanderen. Onze experts verzorgen regelmatige controles en onderhoudswerkzaamheden om ervoor te zorgen dat uw silo in topconditie blijft. Met onze service kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten.

Laat uw polyester silo bouwen door Boersema P&C

Als u geïnteresseerd bent in het laten bouwen van een op maat gemaakte polyester silo voor uw bedrijf, kunnen wij u helpen bij elke stap van het proces. Van het ontwerp en de engineering tot de bouw en installatie; onze experts zorgen voor een oplossing die voldoet aan al uw behoeften en specificaties. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen om uw opslagmogelijkheden te verbeteren en uw bedrijf efficiënter te maken.