responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/

Boersema Producten en Componenten

Boersema Producten & Componenten heeft al sinds 1977 ervaring in de transport en opslag van droge stoffen. Beladingsbalgen worden in eigen beheer volgens uw opdracht in de fabriek gemaakt.

Boersema maakt alle soorten laadslangen van diverse materialen in verschillende uitvoeringen. Er is een eigen naaiatelier waarin deze volgens uw wensen worden vervaardigd. De diameters van de slangen variëren van rond 200 mm tot rond 1.500 mm, en... Lees meer over Boersema

Monteurs van Boersema VCA-VOL gecertificeerd

Boersema P & C heeft monteurs die zijn VCA-VOL gecertificeerd. Onder alle omstandigheden zullen al onze monteurs werken met in achtneming van de VCA voorschriften. Tevens zijn onze monteurs voorzien van heftruck rijbewijs en hoogwerker certificaat.

Oplossingen door Boersema

Boersema bied snelle leveringen, 24/7

Boersema heeft een grote voorraad componenten van beladingsbalgen in huis, zoals: filterpatronen, niveautesters, onderkop en sluitconus etc. Wij garanderen een korte levertijd zodat uw productie niet lang stil komt te staan.

Stilstand kost geld en dat wilt u niet!

Nieuws

Nieuws

Hieronder heeft u keuze uit verschillende nieuwsberichten

Zo ziet u bijvoorbeeld welke werkzaamheden wij uitvoeren, welke producten wij op de markt hebben gebracht en op welke locaties wij werken. Buiten deze werkzaamheden houden wij u ook op de hoogte van de nieuwtjes betreft sponsorschap en audio en video opnames.