responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/atex-22
Vinkje Jarenlange ervaring
Vinkje Korte levertijd
Vinkje Hoogwaardige kwaliteit
Vinkje Op maat geleverd

Klantenreacties:


“We hebben dezelfde visie: waarmaken wat je belooft. Er wordt meegedacht en ze komen langs, de bestelling is sneller binnen dan afgesproken!”
Zie meer klantreacties

Wat is ATEX 22?

De afkorting ATEX 22 staat voor Atmosphère Explosible. Alle bedrijven die binnen de EU met explosiegevaar te maken hebben, dienen aan bepaalde richtlijnen te voldoen. Bedrijven die droge stoffen transporteren, dienen specifiek aan de ATEX 22-eisen te voldoen.

Explosiegevaar
ATEX 22 houdt in dat er een explosiegevaarlijke stofwolk kan ontstaan, ook al is dit gedurende korte tijd en is de kans hierop klein. Bedrijven die met bepaalde droge stoffen werken moeten aan deze richtlijn voldoen. Eén van de vereisten is dan ook het gebruik van internationaal erkend vul- en transportmateriaal.

Onze ATEX 22-producten

Boersema P&C is uw specialist als het gaat om het transport en de opslag van droge stoffen. Veel van onze producten, waaronder onze beladingsbalg, leveren wij ook in een ATEX 22-goedgekeurde versie. Bekijk op deze website onze catalogus.

Een greep uit ons assortiment:

  • Cementsilo's
  • Vlinderkleppen
  • Doseersluizen
  • Pijpschroeftransporteurs

Direct een afspraak of meer informatie? Neem nu contact met ons op.
Heeft u vragen over een specifiek product? Wilt u weten of deze ATEX 22 erkend is? Neem dan contact met ons op. U kunt dit doen via ons contactformulier of door ons te bellen op tel. 035-5237764.

Heeft u een vraag?