responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/afzuigfilter
Vinkje Jarenlange ervaring
Vinkje Korte levertijd
Vinkje Hoogwaardige kwaliteit
Vinkje Op maat geleverd

Klantenreacties:


“We hebben dezelfde visie: waarmaken wat je belooft. Er wordt meegedacht en ze komen langs, de bestelling is sneller binnen dan afgesproken!”
Zie meer klantreacties

Afzuigfilter voorkomt stofwolken

Werkt u met droge stoffen zoals poeders en korrelproducten? Voor de veiligheid van uw medewerkers en het milieu biedt Boersema P&C een passend afzuigfilter.

Welk type afzuigfilter heeft u nodig?

Wanneer u stoffen als kalk, vliegas, meel of kunstmestpoeder vervoert en opslaat, kunnen er stofwolken ontstaan. Om voor ontstoffing te zorgen gebruikt u een afzuigfilter. In onze catalogus vindt u een aantal interessante opties.

ATEX 22-erkend

Bij enkele stoffen bestaat een geringe kans op explosies. Het materiaal waarmee u werkt dient dan ook aan Europese richtlijnen te voldoen. Boersema P&C levert producten die ATEX 22-gecertificeerd zijn. Wanneer een explosieveilige filterslang, afzuigfilter of beladingsbalg zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie.

Keuze uit:

  • Slangenfilters
  • Persluchtgereinigde filters
  • Mechanisch gereinigde filters

Boersema P&C fabriceert, levert en monteert topkwaliteit materiaal aan wie met droge stoffen werkt.

Direct een afspraak of meer informatie? Neem nu contact met ons op

Bekijk op deze website ons assortiment en neem bij vragen contact op met ons, bel naar: tel. 035-5237764 of mail ons via het bovenstaande contactformulier

Heeft u een vraag?