responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/fijnstof-stofzuigers

Industriële fijnstof stofzuigers

Industriële fijnstof stofzuigerKomen er bij uw werkzaamheden fijne stoffen vrij die moeten worden opgevangen of opgeruimd? Dan biedt Boersema u de beste bedrijfsstofzuigers. Boersema levert speciaal geselecteerde industriële fijnstof stofzuigers in diverse soorten en maten.

Onze bedrijfsstofzuigers kunnen, mede dankzij de aanwezigheid van een M-filter in de stofzuiger, de fijnste stoffen opvangen en kunnen zelfs aangepast worden aan uw situatie.

Met onze jarenlange ervaring in de transport en opslag van droge stoffen hebben we de de HD industrial stofzuigers  in ons assortiment opgenomen. Deze stofzuigers kunnen de fijnste stoffen (zoals kwartsstof) opruimen/ vangen en speciaal worden uitgevoerd op uw specifieke situatie. De fijnstof stofzuigers zijn standaard uitgerust met een M-filter en kunnen uitgerust worden met het HEPA filter (H14).

Wat bieden wij?

Bij Boersema hebben we veel ervaring en kennen we de eisen van uw bedrijfsstofzuigers wanneer u bijvoorbeeld moet voldoen aan een ATEX-zonnering of wanneer u werkt met gevaarlijke stoffen. Wij voorzien u dan ook graag van advies als u bij ons bedrijfsstofzuigers aanschaft. Ons aanbod bestaat uit een aantal stofzuigers die zelfs de kleinste deeltjes kunnen opvangen en die uitgebreid kunnen worden met bijvoorbeeld een HEPA-filter, getest met fijnstof van 0,3 µ.

ATEX-richtlijnen

Bijna de helft van onze bedrijfsstofzuigers voldoet aan de ATEX-richtlijnen voor zowel zone 2 (GAS) als zone 21 en 22 voor stof. Heeft u binnen uw bedrijfsvoering met explosiegevaar te maken, dan zijn onze professionele bedrijfsstofzuigers hiervoor geschikt. Dankzij een groot filter en een ruime vuilcontainer kunt u gedurende lange tijd stof opvangen zonder het apparaat te hoeven reinigen.

Maak gebruik van ons deskundig advies.

Hebt u te maken met specifieke ARBO-eisen, een ATEX-zonnering, moet u 99,999% filtreren, is HEPA filter een eis, hebt u gevaarlijke stoffen, zuigt u olie en stof door elkaar of olie met spaanders? Laat u door ons adviseren en verzeker u van een juiste aankoop. Iedere stofzuiger kan worden afgestemd op uw eisen en wensen.

Neem contact met ons op

Wij informeren en adviseren u en kunnen bijvoorbeeld een vrijblijvende demonstratie regelen. Hierdoor kunt u de juiste keuze maken. Tevens  brengen wij u op de hoogte van de speciale serviceondersteuning in de komende jaren.