responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/opslagsilo

Opslagsilo op maat

Boersema levert vanaf het begin van haar bestaan stalen silo`s in de meest uiteenlopende diameters en hoogten.

Standaard silo

De standaard silo`s zijn te leveren van 20 m³ t/m 1.000 m³ en de diameter kan variëren van ± 2.400 mm t/m ± 8.600 mm. De silo`s zijn van een geheel gelaste uitvoering, vervaardigd van St.37. De silo`s zijn bestemd voor de op- of overslag van poeders, korrels en granulaten.

Panelen silo

Opslagsilo van Boersema P&CBoersema levert ook panelen opslagsilo's. Vervaardigd uit panelen die door middel van boutverbindingen tot ringen worden samengesteld. Deze ringen worden vervolgens met een kraan op elkaar gezet en met boutverbindingen aan elkaar gekoppeld. Het aantal ringen is afhankelijk van de capaciteit van de geleverde silo. Het grote voordeel van panelen silo`s maakt dat de diameter van de uiteindelijk te bouwen silo niet beperkt wordt door transport. Hierdoor zijn silo capaciteiten van bijvoorbeeld 1500 m³ en diameters van 8.000 mm op bijna elke plaats toepasbaar. Verder zijn de functionaliteiten van de silo gelijk aan die van gelaste silo`s en zijn deze toepasbaar voor bijna alle droge producten.

De silo`s kunnen desgewenst worden uitgevoerd met vele extra's zoals:

Ondersteuning

Ook de ondersteuning wordt door Boersema geheel verzorgd en op de wensen van de klant, binnen de mogelijkheden van de gemaakte sterkteberekeningen, uitgevoerd. Indien gewenst verzorgen wij ook voor u de fundering.

Bij Boersema kunt u terecht van A tot Z. Geef ons uw complete project in handen en u kunt zich bezighouden met ondernemen. Geen zorgen over de voortgang van uw project, maar toezien hoe Boersema voor u de voortgang bewaakt, zaken professioneel afhandelt en eventuele problemen oplost.

Opslagsilo voor droge stoffen

Wilt u uw droge stoffen weerbestendig en makkelijk toegankelijk opslaan? Kies dan voor een opslagsilo van Boersema P&C. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé partner als het gaat om cementsilo's en andere silo's.

Alle opslagcapaciteiten

Wij kunnen uw opslagsilo in verschillende maten opleveren, afhankelijk van de opslagcapaciteit die u zoekt. De minimale grootte is 20 m3 terwijl de gelaste uitvoeringen een maximumformaat van 1000 m3 hebben.

Nieuw: de modulaire opslagsilo

Waar een gelaste opslagsilo van Boersema P&C een maximale capaciteit van 1000 m3 heeft, kunnen wij met een panelen silo een inhoud tot 1500 m3 bereiken. Dit type silo wordt opgebouwd uit een groot aantal panelen, die door middel van boutverbindingen tot ringen worden samengesteld. De grote opslagcapaciteit is mogelijk doordat deze silo in delen en dus makkelijker vervoerd kan worden.

Breid uw silo uit met:

Direct een afspraak of meer informatie?

Neem nu contact met ons op

Meer weten over onze slimme oplossingen voor droge stoffen? Vraag een offerte aan via ons contactformulier of op tel. 035-5237764.