responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/pijpschroeftransporteurs

Pijpschroeftransporteurs

spare partsTransport van poedervormige materialen is altijd het grote probleem binnen de droge stoffen handling geweest. Met dit probleem houdt Boersema zich al jaren bezig om telkens weer de juiste oplossing aan haar klanten te bieden.

Deze kennis is opgedaan omdat Boersema buiten de silobouw, ook het transport van droge stoffen steeds verder heeft ontwikkeld.

Boersema biedt u een brede range aan pijpschroeftransporteurs die in bijna elke installatie toepasbaar zijn. Of het nu gaat om horizontale, diagonale of verticale schroeven, Boersema heeft voor u de oplossing in diverse diameters en lengtes.

Spare parts voor pijpschroeftransporteurs

Ook op het gebied van spare parts is Boersema de juiste partner. De meeste onderdelen zoals motoren, vertragingskasten, afdichtingbussen, eindlagers en tussenlagers zijn voor de meest gangbare pijpschroeftransporteurs voorradig en dus snel leverbaar. Hierdoor wordt de stilstand van uw installatie tot een minimum beperkt. Boersema is leverancier van de merken WAM, Scutti Nicola, CAMS en Boersema.

Cementschroef 1 Cementschroef 2