responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/boersema-p-c-wordt-sponsor/l14c1
Boersema P&C wordt sponsor

Boersema P&C wordt sponsor

Van de Huizer Botters

Het bedrijf is in 1977 opgericht en wordt nu geleid door directrice Jacqueline Boersema. Van de tot tekentafel omgebouwde keukentafel ontwierp Boersema Sr de een na de andere effectieve oplossing voor de interne op- en overslag van droge stoffen. Boersema P&C groeide uit tot een bedrijf met eigen monteurs en een netwerk van tientallen toeleveranciers.

Met succes werden de beladingbalgen met korte levertijden in eigen beheer geproduceerd. Met zeer tevreden klanten die tot op de dag van vandaag producten en componenten bij Boersema afnemen!

Jacqueline Boersema groeide met het bedrijf mee, na haar opleiding als technisch tekenaar ging zij met de monteurs mee naar de installatie- en onderhoudswerkzaamheden: ‘als vrouw had ik het voordeel dat ik eigenlijk overal welkom was als er onderhoud moest worden uitgevoerd, ik heb in die jaren goede relaties opgebouwd met bedrijven die nog steeds klant zijn’. Haar vader stopte in 2008 met het bedrijf. Jacqueline besloot na een korte onderbreking het bedrijf naar haar eigen inzicht een nieuwe start te geven. Het bedrijf komt met creatieve oplossingen ‘Juist omdat we én de tekeningen maken én zelf de producten in elkaar zetten kunnen we tijdens het proces direct verbeteringen aanbrengen’.

In juli 2011 vestigde Boersema zich in een nieuw pand aan de Ambachtsweg In Huizen, ‘als ik mijn deur uitstap kan ik zo met mijn boot wegvaren maar ook snel weer terug zijn voor de klanten’.

De Stichting Huizer Botters kan niet zonder de steun van een uitgebreid sponsoren netwerk, zeker nu het huisvestingsprobleem dringend om een oplossing vraagt.