responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/overkapt-laadstation/l10c1
Overkapt laadstation

Overkapt laadstation

Met 3 beladingsunits voor internationaal gebruik

Een uitstekend verlopen testfase met 1 beladingsunit in november 2012 leidde tot de levering van nog 2 beladingsunits voor een overkapt laadstation aan Metals Chemicals Maastricht (MCM). Dankzij de test konden aanpassingen worden gedaan aan de laadkop zoals grotere filters en ventilator. Boersema is hoofdaannemer van dit project en regelt zowel de levering van de heipalen, de betonfundatie, staalconstructie als de elektrische bekabeling. Het project wordt eind juni  2013 opgeleverd.

De heer Berkhof, directeur van MCM:

“Boersema hield het overzicht en wist in iedere fase van het traject de juiste aanpassingen te adviseren en uit te voeren. Boersema pikte snel de interne signalen op en de communicatie verliep uiterst efficiënt en prettig.  Wij hebben het volste vertrouwen in een succesvolle voltooiing van dit turn-key project door Boersema te realiseren binnen een kort tijdsbestek.”

Dankzij het goed onderhouden documentatiearchief van Boersema, verliep het productieproces voor het vervaardigen van de eerste beladingsunit voor op containers volgens het boekje. Boersema bleek bekend met het vraagstuk dat, voor het laden van staalstof vanuit de bulkauto, de container gekanteld onder de beladingsunit komt te staan. De tekening voor de beladingsunit werd uit het documentatiearchief gehaald.