responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/jarenlange-kennis-en-ervaring/l8c1

Nieuws

Hieronder heeft u keuze uit verschillende nieuwsberichten

Zo ziet u bijvoorbeeld welke werkzaamheden wij uitvoeren, welke producten wij op de markt hebben gebracht en op welke locaties wij werken. Buiten deze werkzaamheden houden wij u ook op de hoogte van de nieuwtjes betreft sponsorschap en audio en video opnames.

Jarenlange kennis en ervaring

Jarenlange kennis en ervaring

Boersema biedt weer uitkomst

Dankzij het goed onderhouden documentatiearchief van Boersema, verliep het productieproces voor het vervaardigen van een beladingsunit voor op containers volgens het boekje. Boersema bleek bekend met het vraagstuk dat, voor het laden van staalstof vanuit de bulkauto, de container gekanteld onder de beladingsunit komt te staan. De tekening voor de beladingsunit werd uit het documentatiearchief gehaald. De klant had Boersema via de website benaderd. De opdracht betrof in eerste instantie 1 beladingsunit, na de uitstekend geslaagde testfase november, volgen er meer.

Het werd weer een mooi staaltje van goede afstemming van de levering van de diverse onderdelen. Na een bezoek bij de vestiging van Boersema in Huizen en het proefdraaien bij de klant zat een korte levertijd van nog geen 2 weken. Afgezien van het produceren van de installatie en het leveren van de juiste instructies voor de elektrische bekabeling bij het bedrijf zelf, kon de installatie volgens planning worden getest in een zeer korte tijd.