responsive menu
https://www.boersemapc.nl/nl/beluchtingssysteem

De juiste onderhoudscontracten zijn het behoud van uw installaties. Belangrijk qua duurzaamheid en uw financiën! Boersema stelt deze contracten op afgestemd op uw specifieke situatie.

Beluchtingssysteem

Het silo beluchtingssysteem wordt niet alleen toegepast om slecht lopende producten uit de silo te krijgen maar ook voor een snelle en gelijkmatige uitstroming. Afhankelijk van de diameter van de kegel van de silo wordt er een aantal beluchtingskussens gemonteerd.

Wij hebben deze beluchtingsplaten aan een klant geleverd die schepen met cement heeft rondvaren. Omdat het cement niet uit het schip wilt heeft Boersema PC deze beluchtingsplaten geleverd en sinds die tijd gaat het cement weer snel het schip uit.

Direct na plaatsenCement uit het schip

Ringleiding

De ringleiding wordt gevoed vanuit een bestaande persluchtleiding waartussen een reduceerventiel met vochtafscheider wordt gemonteerd. De werkdruk bedraagt ongeveer 0,5 bar waardoor het luchtverbruik ± 25 ltr/min. per beluchtingskussen bedraagt. Door middel van een magneetafsluiter in het besturingssysteem kan dit systeem eenvoudig worden in- en uitgeschakeld.